Antena Căutare

VIDEO! Elena Udrea, un politician cu... forme!

In emisiunea “In Gura Presei”, Mircea Badea a facut o comparatie intre Elena Udrea si Cristian Preda si a vorbit despre relatia tensionata dintre cei doi.

Realizatorul TV porneste de la asemanarea numelor de familie ale celor doi politicieni.

"Aproape ca Udrea este o anagrama a lui Preda. O anagramata a lui Preda. Ii desparte decat o litera. Sa nu lasam o litera sa strice o anagrama de succes. Daca pe ala il chema Ureda, era perfecta anagrama. Dar asa il cheama Preda, ca si cum ar trebuie sa o cheme pe doamna Udrea, Pdrea."

Mircea Badea nu rateaza nici ocazia de a analiza replicile dure dintre Cristian Preda si fosta lui sefa de partid si il citeaza pe politician cand spune ca "doamna Udrea este o forma fara fond a politicii romanesti".

"O forma fara fond? Ori, doamna Udrea, cel putin in mintea ei, are forme, nu o forma. O forma cu mult fond. Ditai fondul. Ati vazut? Cand apare forma, ditai fondul si el."

Alex Stefanescu, catre Udrea: "Ma bucur sa ma pot fotografia alaturi de dumneavoastra"... Monica Macovei: "Nu iau in calcul plecarea din PDL. Dar daca plec nu ma duc la USL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x