Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea: “Cand ma uit la doamna Udrea, ma cuprinde mila”

Mircea Badea a ironizat-o din nou pe Elena Udrea, care a lansat noul brand de tara "Explore the Carpatian Garden" in China, unde a chemat cateva sute de chinezi costumati in Stefan cel Mare.

Realizatorul emisiuni "In Gura Presei" a comentat noul logo al brandului de tara: "Sigur ca "Rom" scrie cu litere mari si "ania" cu litere mici, probabil ca sa se stie inclusiv in Franta, care acum face spume la gura din cauza rromilor, sa se stie ca asta e tara "Rom-an-ia".

"Cand ma uit la doamna Udrea, ma cuprinde mila. Bai ,saraca de ea, vezi asa o fiinta, care orice ar face, o da-n bara, ti-e asa un pic jena... (...) Dar de fapt iti spui stai asa ca nu e saracuta, stai ca de fapt isi doreste un minister, ba nu doua, deci... (....) La prezentarea brandului de tara erau chinezi costumati in Stefan cel Mare?!? (...) In continuare noi avem senzatia ca brandul de tara este un desen cu frunza si alea... explore the Carpathian garbage. Este de o stupizenie cutremuratoare, dar caracteristica. Superficialitatea noastra, daca ar putea fi convertita in bani... deci cum sa spui vreodata ca brandul de tara e un slogan sau un logo, care este o chestiune mult mai complexa decat trei cuvinte si o frunza", a intrebat retoric Mircea Badea.



Foto: Mihai Stetcu

Tokes: "Daca maghiarii din Romania isi unesc fortele, vor obtine autonomia Tinutului Secuiesc"... Ministerul Agriculturii a tocat banii europeni pe steaguri, pixuri si masini de taiat hartie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x