Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea, infuriat pana la violenta de Tinutul Secuiesc

Mircea Badea s-a aratat infuriat pana aproape de o iesire violenta de cateva declaratii sensibile pe tema Tinutului Secuiesc. Vedeta Antenei a fost pentru prima data de acord cu Traian Basescu, contra UDMR.

Declaratia hocheistului Tihamar Begze privind victoria Romaniei in meciul contra Ungariei l-a enervat peste masura pe Mircea Badea. Hocheistul a dezvaluit pentru presa din Ungaria ca in realitate Romania nu are nicio echipa de hochei, tricolorii fiind de fapt ai Tinutului Secuiesc.

"Nu Romania, ci Tinutul Secuiesc a castigat meciul de hochei contra Ungariei", a spus Tihamar Begze, dezlantuindu-l pe Mircea Badea. "Da-o in Pastele calului de nationala de hochei!", a strigat vedeta Antenei, cerand regiei de platou sa scoata de pe ecran imaginea lui Tihamar Begze. "Scoate-l pe cioco boco asta de pe ecran ca deja am tentatii violente! Scoate-l repede!", a cerut Mircea Badea.

In continuarea discutiei, vedeta Antenei a umilit politicienii UDMR, numindu-i slugiile, sclavii, lacheii lui Traian Basescu, pusi la zid de Presedintele Romaniei cu numai o zi in urma.

"Imi place la nebunie cand Traian Basescu isi bate sluga. Este spectacolul meu favorit, cand spune Slugilor, am chef de smardoiala, care mai e pe aici? Scrie in Jurnalul ca i-a pus la zid, i-a acuzat ca blocheaza reforma romaneasca.... Mi-a placut mult! Bravo! Bravo!", a spus Mircea Badea.

Finalul editiei de joi l-a adus pe Mircea Badea inapoi, asupra aceluiasi subiect. Vedeta a facut apel la romani pentru iesirea UDMR din Parlamentul Romaniei la urmatoarele alegeri, adresand politicienilor acestui partid un mesaj fara ocolisuri:

"Fara UDMR, deloc! Pac! Kelemen Huno, nu! Marko Bella, nu! Hai pa, pa, pa! Mai duceti-va si la voi acasa, oriunde o fi asta!"

Ponta, insulte fara precedent:"Boc vorbeste ca prostu', iar Elena Udrea este o aroganta si lipsita de cultura, ca E... UPDATE! Premierul Boc, huiduit in plenul Parlamentului: "Rusine sa va fie!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x