Antena Căutare

VIDEO! Premierul Ungureanu, introducere interminabila intr-un discurs oficial

Mircea Badea a analizat in emisiunea "In gura presei" discursul premierului Mihai Razvan Ungureanu in cadrul Ministerului de Interne, ironizandu-l pe acesta pentru modul de a vorbi.

"Bai i-a luat pe rand pe toti, ati observat? Domule ministru, cuturarica, bai nu se mai termina si cu pauza, era varianta ultras a 'buna seara dumneavoastra, invitatilor dumneavoastra si telespectatorilor dumneavoastra, fraza cu care intra semidoctii'. Asta nu mai termina cu formula de inceput, plus ca vorbeste rar si cu pauze mari si ma gandesc bai cata treaba nu are asta, carturarul asta nepereche de isi permite sa faca triliarde de minute introduceri. Deci lui vreo 2 minute ii ia inceputul. E un fel de Ciorbea, dar macar Ciorbea nu se repeta. Ciorbea era lent, vorbea azi si o termina sambata dupa-amiaza", a comentat Badea.

Realizatorul l-a plasat pe acesta in vremuri demult apuse la "curtea Frantei".

"Domnule prim-ministru, cata treaba nu aveti domnule in general asa si creierul dumneavoastra cum functioneaza de simtiti nevoia unor apelari atat de lente. El simte nevoie de temenele dint-acelea de la curtea Frantei. 10 mii de franjuri, pana face puf puf, pana isi aranjeaza peruca. Frate, mi se pare de un penibil!", a spus Badea.

Foto: A1.ro

Anastase: Ponta a validat 450 de legi. Il invit sa nu-si mai gaseasca scuze la chiul... Victor Ponta: “Legea lustratiei este o gogomanie, o varza, nu rezolva nimic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x