Antena Căutare

VIDEO! Primarul din Piatra Neamt, adormit de discursul Elenei Udrea

Discursul Elenei Udrea l-a adormit pe primarul Pinalti. In timp ce ministrul dezvoltarii vorbea la Piatra Neamt despre harnicia oamenilor din oras, primarul Gheorghe Stefan era ocupat sa ...motaie. Si nu e prima data!

Pe Elena Udrea nu a speriat-o ploaia din Piatra Neamt. Si-a pus pantofii cu toc si a mers sa semneze doua contracte de finantare pe bani europeni. Pe primarul Gheorghe Stefan, insa, vremea rea l-a tinut la caldura, asa ca nu i-a iesit in intampinare.

Primarul a vrut totusi sa-i arate Elenei Udrea cat de gospodar este, asa ca a pregatit pentru ea un film in care erau prezentate realizarile orasului. Doamna ministru a parut atat de interesata, incat a vorbit la telefon pe toata durata prezentarii. A remarcat insa ca oamenii din Piatra Neamt sunt harnici si a tinut sa-i laude. In acest timp, primarul Pinalti isi arata interesul pentru laudele ministrului Dezvoltarii, cu ochii inchisi.




Sursa: Antena3

Codul Muncii, atacat la Curtea Constitutionala... Boc: "Gogoasa umflata" USL este sprijinita de "televiziuni de atac"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x