Antena Căutare

VIDEO! Remanierea se discuta in spatele cortinei

Cum isi va schimba fata Guvernul vor hotari mai marii partidului, in colegiul Director care va incepe azi la ora 16.00.



Avem parteneri de guvernare, stim pe ce ne bazam, cati parlamentari avem in aceasta majoritate parlamentara? Ea poate fi verificata, curajos. Daca avem temeri, avem probleme!

Nu cred in depuneri de mandate pentru ca asta nu ar face altceva decat sa confirme ceea ce au discutat astazi Ponta si Antonescu, de a intra in forta in aceasta toamna si de a demonstra romanilor ca ei sunt acea solutie salvatoare pentru Romania



Daca avem forta, hai sa facem noi o motiune de cenzura! Preluam agenda politica. Asteptam 16 octombrie, daca nu, scapa cine poate!", a spus un alt parlamentar al partidului de guvernamant.

Ioan Oltean a fost ceva mai transant. "Daca ramanem pana in 2012 avem toate sansele sa continuam guvernarea. Domnilor colegi, plecarea noastra de la guvernare fie prin consimtamantul nostru tacit sau evident, fie prin votarea motiunii PSD, inseamna distrugerea PDL. Probabil ca ar fi aici oameni mai noi, mai putini interesati de aceasta chestiune, dar eu personal sunt interesat ca PDL sa se mentina la guvernare de acum multi ani inainte.

Remanierea nu inseamna intotdeauna remanierea celor slabi. Uneori remanierea inseamna o necesitate de a improspata Guvernul, de a improspata sentimentul opiniei publice. Eu personal optez pentru varianta remanierii".

"Premierul Boc, in opinia mea inca nu a incasat destul. Inca mai poate sa incaseze. Il vom schimba atunci cand masurile vor produce efecte pozitive. Deocamdata, Boc trebuie sa ramana sa mai incaseze!", a incheiat acesta.





Vot pentru Boc: "Dintre remaniere si depunerea mandatului s-a ales remanierea"... Constantin Rotaru: Guvernul Romaniei ar trebui sa propuna „Ziua limbii” ca sarbatoare pentru romanii de pretutindeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x