Antena Căutare

Vot pentru Boc: "Dintre remaniere si depunerea mandatului s-a ales remanierea"

Premierul Emil Boc a primit un vot de incredere din partea parlamentarilor PDL. Seful Guvernului a declarat ca le-a prezentat colegilor doua optiuni: remanierea si depunerea mandatului, iar acestia au ales prima varianta.

"Am venit in fata parlamentarilor PDL, de care depinde, alaturi de partenerii de Guvernare, soarta Guvernului, si am pus pe masa cele doua alternative pe care le avem: prima alternativa a fost sa analizam depunerea mandatului intregului Guvern si a doua optiune, continuarea cu un Guvern remaniat. Optiunea pe care am adoptat-o a fost aceea de a continua cu un Guvern remaniat ", a spus Boc.

Votul a decurs exact cum spera premierul. In votul pentru remaniere s-au inregistrat numai 12 abtineri, restul voturilor fiind "pentru". In celalalt scrutin, numai 6 parlamentari au votat pentru depunerea mandatului

"Vom avea discutii in continuare in cadrul Colegiului Director, pentru a finaliza procesul de remaniere, potrivit Constitutiei, in urma consultariii dintre presedintele Romaniei si primul ministru", a spus Boc.

Colegiul Director al partidului se va intruni astazi, de la ora 16:00.

sursa foto: Intact Images

Boc a decis numele ministrilor remaniati in aceasta dimineata... VIDEO! Remanierea se discuta in spatele cortinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x