Antena Căutare

VIDEO! Vadim Tudor ameninta pe Dan Diaconescu cu dezvaluiri socante!

Scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor si Dan Diaconescu a ajuns la Acces Direct. Tribunul a amenintat cu dezvaluiri compromitatoare la adresa lui Dan Diaconescu. Gigi Becali a pus paie pe foc.

Corneliu Vadim Tudor si Dan Diaconesc si-au adus scandalul in fata publicului, la Acces Direct. Tribunul a reafirmat faptul ca in spatele lui Dan Diaconescu s-ar afla Presedintele Traian Basescu care ar incerca in acest fel sa loveasca intr-un partid cu mare priza la romani, PRM.

Vadim Tudor si-a varsat naduful contra fostului sau prieten de nadejde, ajungand pana la amenintari cu dezvaluiri socante. In final, Vadim Tudor a marturisit ca nu doreste in realitate sa isi loveasca fostul partener de politica, la care inca ar tine ca la un fiu. "Eu inca tin la Dan, mi-e tare drag de el, dar nu pot nici sa stau cu bratele incrucisate in timp ce el face jocurile murdare ale lui Traian Basescu si ma injunghie pe la spate!".

In discutie a intervenit si Gigi Becali care a considerat ca dreptatea nu este de partea nimanui si totusi de partea tuturor, sfatuindu-l pe Vadim Tudor sa il ierte pe Dan Diaconescu si nicidecum sa riposteze public.

"Este adevarat ca si eu am stat la inchisoare din cauza lui Traian Basescu, dar Dan Diaconescu este de inteles iin contextul de acum. Asta e, are nevoie de publicitate si o obtine asa cum poate, atacandu-l pe Vadim. Totusi, Dan Diaconescu si Vadim Tudor isi sunt amandoi reciproc indatorati", a spus Gigi Becali.

Romania si Moldova, in sedinta comuna... Scandalul "Bani pentru PDL": Fostul secretar al PDL Timis, arestat preventiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x