Antena Căutare

VIDEO! Vezi cat de bine stapaneste EBA limba engleza!

Elena Basescu a demonstrat inca o data cat de prost stapaneste limba engleza, asemenea tatalui ei, Traian Basescu. Europarlamentara a sustinut in urma cu o zi un discurs la o dezbatere in Parlamentul European despre restrictiile impuse romanilor si bulgarilor pe piata muncii.

"Din pacate, actualele obstacole in calea mobilitatii sunt diferite - de la bariere psihologice si culturale cateodata, generate de stereotipuri, pana la proceduri administrative birocratice... Primele obstacole sunt mai dificil de indepartat, dar cea de-a doua categorie poate fi analizata si rezolvata"


Lipsa discursului de pe site-ul pe care ne-a obisnuit Elena Basescu sa-i gasim toate aparitiile, dovedeste ca nici ea n-a fost foarte incantata de cum a iesit. A fost insa foarte incantata ca la eveniment a participat invitatul ei special Costel Busuioc. Dovada: fotografiile pe care le-a postat pe Twitter plus mesajul de admiratie pentru reusitele lui - "Costel Busuioc a reusit sa demonstreze prin simplitate si modestie, dar si prin talentul sau extraordinar ca indiferent de pregatirea profesionala pe care o are cineva, merita sa aspire la o sansa mai buna in viata".



Foto: Intact Images

Miron Cozma si-a facut partid muncitoresc. Vezi cum se numeste si ce obiective are!... Mircea Geoana, atac la presedintele de onoare al PSD. Iliescu: "E rusinos"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x