Antena Căutare

Miron Cozma si-a facut partid muncitoresc. Vezi cum se numeste si ce obiective are!

Fostul lider sindical al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a lansat oficial, la Targu-Jiu, formatiunea politica pe care o va conduce, Partidul Social Democrat al Muncitorilor (PSDM).

Presedintele PSDM a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca formatiunea politica pe care o conduce functioneaza legal, in acest sens existand o decizie inregistrata la Tribunalul Bucuresti.

Miron Cozma le-a vorbit celor prezenti la conferinta de lansare despre masurile pe care le va lua daca partidul sau va ajunge la guvernare si daca el va fi ales presedinte al tarii la alegerile din 2014.

El a criticat situatia economica si sociala a tarii, spunand ca in ideologia PSDM nu va exista conceptul de "somer", prioritatea numarul unu a partidului fiind muncitorul.

"In viziunea partidului nostru nu mai exista cuvantul somer, ci numai cel de muncitor. Prioritatea noastra numarul unu va fi muncitorul, trebuie sa ajungem sa avem din nou 8 sau 10 milioane de muncitori. Nu vor mai exista someri, ci se va acorda un ajutor social, in anumite conditii", a precizat Miron Cozma.

El a mai spus ca PSDM vrea ca invatamantul obligatoriu sa fie de 12 clase, iar agricultura sa fie dezvoltata in cadrul asociatiilor agricole.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Emil Boc: Renii lui Mos Craciun nu aduc vesti bune. Romanii trebuie sa vina "cu picioarele pe pamant"... VIDEO! Vezi cat de bine stapaneste EBA limba engleza!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x