Antena Căutare

Viorica Dăncilă demisionează din fruntea PSD. Ce i s-a promis ca să plece acasă după eșecul de la alegerile prezidențiale 

Viorica Dăncilă urmează să demisioneze de la șefia PSD, în urma eșecului de la alegerile prezidențiale. Conform unor surse din interiorul partidului, aceasta își va depune demisia marți, în ședința Comitetului Executiv al PSD, ce este programată după-amiază.

Viorica Dăncilă demisionează din fruntea PSD. Ce i s-a promis ca să plece acasă după eșecul de la alegerile prezidențiale 
Viorica Dăncilă demisionează din fruntea PSD. Ce i s-a promis ca să plece acasă după eșecul de la alegerile prezidențiale

Viorica Dăncilă nu va fi singura care va demisiona, întrucât, potrivit unor surse citate de HotNews, toate persoanele aflate la conducerea Biroului Politic se vor retrage în urma ședinței CEX de marți.

Astfel, toți cei 12 vicepreședinți, secretarul general al PSD, dar și președintele Consiliului Naționează urmează să-și depună demisiile marți după-amiază la sediul partidului.

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale oferite de BEC, după numărarea tuturor voturilor

Eugen Teodorovici, însă, n-ar fi fost de acord cu demisia și, în cazul în care își va menține decizia, acesta riscă să fie suspendat din PSD.

Viorica Dăncilă va fi înlocuită la șefia PSD de către Marcel Ciolacu, care a fost cel care a discutat cu Viorica Dăncilă privind demisia ei, lucru confirmat și într-un mesaj postat pe Facebook.

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2: Viorica Dăncilă a votat: ”Nu luăm în calcul eșecul!”

”Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatul obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin. A fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluții”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook luni seara.

Viorica Dăncilă nu va pleca, însă, acasă ”cu mâna goală”. Aceasta ar urma să primească șefia PSD Teleorman și a organizației de femei.

Alegeri prezidențiale 2019, Turul 2 | Klaus Iohannis și Viorică Dăncilă, primele declarații după aflarea rezultatelor Exit Poll

Klaus Iohannis a obţinut duminică, după cel de-al doilea tur de scrutin la alegeri prezidenţiale, încă un mandat pentru cinci ani la Cotroceni. Primele rezultate arată astfel: Klaus Iohannis - 65,88%, Viorica Dăncilă - 34,12%.

Orban, acuzat de „înaltă trădare” a intereselor României! Declarație scandaloasă de la care a pornit totul... Război în PSD după înfrângerea Vioricăi Dăncilă. Surse: cei 16 vicepreședinți ai partidului vor demisiona în bloc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x