Alegeri prezidențiale 2019, turul 2: Viorica Dăncilă a votat: ”Nu luăm în calcul eșecul!”

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2: Viorica Dăncilă a votat:

Viorica Dancila a votat si a facut declaratii

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2: Viorica Dăncilă a votat la Liceul Sfântul Sava. Candidatul la prezidențiale a făcut și declarații:

”Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu înapoi, spre vremuri în care nu aveam drepturi, libertăţi, pentru că toată puterea era în mâinile unui singur om. Am votat pentru un mandat în care să vedem mai multă implicare, mai multă muncă, mai mult respect pentru poporul român şi pentru interesul naţional. Am votat cu inima! Votul de astăzi este foarte important pentru că poate creiona un alt viitor pentru România. Putem vedea astăzi multe dintre aspiraţiile poporului român", a declarat Viorica Dăncilă.

"Am venit cu soţul, sunt alături de familie. Lia Olguţa Vasilescu este şeful meu de campanie, de asta am venit împreună. Nu luăm în calcul eşecul, mergem spre câştig", a mai spus Dăncilă.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri