Viorica Dăncilă, exclusă din PSD!? Fostul lider al partidului: ”Mă aștept la orice!”

Viața Vioricăi Dăncilă nu este deloc ușoară după eșecul înregistrat la alegerile prezidențiale, iar acum, fostul șef al PSD nu exclude să fie dată afară din partid. Ea speră, însă, să nu se ajungă la așa ceva. 

Viorica Dăncilă, exclusă din PSD!? Fostul lider al partidului: ”Mă aștept la orice!”

Întrebată dacă se teme că ar putea fi exclusă din partid, la fel ca și alți foști lideri ai PSD, Dăncilă a răspuns: ”N-ar fi exclus. După ce am văzut astăzi, nu ar fi exclus. Dar am crezut că acest partid și membri de partid învață din greșeli și atunci când am greșit nu mai repetăm acea greșeală. Dar văd că probabil acest lucru a devenit o obișnuință și mă aștept la orice”.

Cum era Viorica Dăncilă ca profesoară, la Videle! „Elevii se cam uitau după ea, arăta bine, era frumușică”

Fostul premier spune că nu știe ce ar face în situația în care ar fi exclusă. ”Nu știu ce voi face. Sper să nu se ajungă la acest lucru. Sper ca să existe mai multă înțelepciune și să nu uităm că de fiecare dată când am dat afară, am dat afară și ce am câștigat? Nu am câștigat absolut nimic. Dacă vor lua această decizie, să și-o asume. Eu sper să nu se ajungă la o astfel de situație”, a spus Dăncilă, potrivit Mediafax.

Viorica Dăncilă a apărut cu o nouă coafură! Cum i s-a schimbat viața de când nu mai este șefa PSD. „Ne mai schimbăm, nu?”

Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu spune că după alegerile europarlamentare s-a înțeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 și să nu candideze la Președinție. ”Mariajul ăsta al nostru a durat foarte puțin, șapte, opt zile”, a explicat el.

Ultimele știri