Antena Căutare

Viorica Dăncilă a apărut cu o nouă coafură! Cum i s-a schimbat viața de când nu mai este șefa PSD. „Ne mai schimbăm, nu?”

Viorica Dăncilă a apărut cu o nouă coafură la CEX-ul PSD, surprinzându-și colegii. Fostul premier și-a explicat transformarea și a spus cum i s-a schimbat viața de când nu mai este șefa partidului.

Viorica Dăncilă a apărut cu o nouă coafură! Cum i s-a schimbat viața de când nu mai este șefa PSD. „Ne mai schimbăm, nu?”
Viorica Dăncilă.

Fostul prim-ministru Viorica Dăncilă a surprins în apariţia publică de aseară. A optat pentru un nou look, din dorinţa de schimbare, dar şi pentru că îşi doreşte o coafură mai lejeră.

La ședința Comitetului Executiv Național al PSD, prima de la debarcarea ei din fruntea partidului, Viorica Dăncilă a venit cu părul prins lejer, într-o coadă.

Fostul lider PSD a purtat coc în toată perioada în care fost prim-ministru și apoi candidat al PSD la prezidențiale.

„Nu e o schimbare de look, mi-am prins părul mai lejer. O să îmi mai fac și coc... Ne mai schimbăm, nu?”, a spus Viorica Dăncilă.

„Am fost mereu om normal... normalitate să mergi în mall... am discutat cu oamenii, îmi place să stau între oameni. Acum am mai mult timp liber”, a spus Viorica Dăncilă, după ce a fost întrebată cum i s-a schimbat viața de când nu mai este șefa PSD.

Carmen Iohannis a postat pe Facebook o fotografie "amuzantă" de la Londra. Prima Doamnă a României a stat de v... Ludovic Orban, despre declarația lui de avere controversată! Ce explicație a dat. „Sunt un om simplu, chiar auster”  ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x