Antena Căutare

Viorica Dăncilă, în doliu. Cea mai apropiată persoană a fostului premier a murit

Viorica Dăncilă este în doliu, după ce mătușa sa din partea mamei a murit. Femeia nu avea copii, motiv pentru care era foarte apropiată de fostul premier al României.

Mătușa Vioricăi Dăncilă a murit

În ultima perioadă, Viorica Dăncilă o găzduise pe mătușa sa în propriul apartament, pentru a o avea mai aproape și pentru a se îngriji de bunăstarea sa.

Citește și: Cum arată casa Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă e în doliu. Se va ocupa de toate pregătirile de înmormântare

Potrivit apropiaților familiei, Viorica Dăncilă ar fi cea care se va ocupa de toate cele necesare înmormântării, fiind persoana cea mai apropiată de decedată. Mătușa fostului lider PSD urmează să fie înmormântată în județul natal, în Teleorman.

Viorica Dăncilă, în doliu. Cea mai apropiată persoană a fostului premier a murit

Mătușa Vioricăi Dăncilă a murit

Viorica Dăncilă a avut un an dificil

Momentele grele par că nu se mai termină pentru Viorică Dăncilă, anul 2019 fiind unul dificil pentru politician. Deși a ajuns prima femeie premier din România, Dăncilă a pierdut ulterior alegerile prezidențiale și șefia Partidului Social Democrat, fiind nevoită să demisioneze după eșecul din alegeri.

Eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare, în dezbaterea Instanței Supreme. La ce tertip a apelat fostul șef al PSD pe... ICCJ discută contestaţia în anulare depusă de Liviu Dragnea şi de alţi doi condamnaţi în dosarul angajărilor fictive la ...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x