Antena Căutare

Vosganian o compară pe Dăncilă cu Ray Arco, jurnalist la Hollywood, care "devenise celebru la noi prin faptul că folosea diverse prilejuri pentru a se fotografia cu vedetele californiene"

Liderul deputaţilor ALDE, Varujan Vosganian, face o comparaţie între premierul Viorica Dăncilă şi Ray Arco", jurnalist la Holywood, care "devenise celebru la noi prin faptul că folosea diverse prilejuri pentru a se fotografia cu vedetele californiene". "Acest procedeu e folosit, nu cu la fel de mult succes, de doamna Viorica Dăncilă.

Liderul deputaţilor ALDE, Varujan Vosganian, face o comparaţie între premierul Viorica Dăncilă şi Ray Arco", jurnalist la Holywood, care "devenise celebru la noi prin faptul că folosea diverse prilejuri pentru a se fotografia cu vedetele californiene". "Acest procedeu e folosit, nu cu la fel de mult succes, de doamna Viorica Dăncilă.

Dânsa are o întrevedere cu Rick Perry, secretarul de stat pentru energie, dar el nu-şi aminteşte, într-un mesaj pe Twitter, s-o fi întâlnit! (...) Reuşeşte însă să se fotografieze cu liderii lumii, dar din chipul domniei sale nu se zăreşte decât un petec blond al pieptănăturii, la un metru de-a curmezişul doamnei Merkel", susţine Vosganian.

Vosganian o numeşte, miercuri, într-o postare pe Facebook, pe Viorica Dăncilă "un fel de Ray Arco al vremurilor noastre"

"Ray Arco, jurnalist la Holywood, născut la Bucureşti în 1929, devenise celebru la noi prin faptul că folosea diverse prilejuri pentru a se fotografia cu vedetele californiene ce ţineau în mână revista Cinema, dar şi alte publicaţii româneşti (vezi foto). Respectivele fotografii, publicate în România, i-au creat lui Ray Arco ceva faimă, datorită, fireşte, vedetelor cu care se fotografia", afirmă Vosganian.

El adaugă că Dăncilă foloseşte acest procedeu, dar nu cu acelaşi succes.

"Acest procedeu e folosit, nu cu la fel de mult succes, de doamna Viorica Dăncilă. Dânsa are o întrevedere cu Rick Perry, secretarul de stat pentru energie, dar el nu-şi aminteşte, într-un mesaj pe Twitter, s-o fi întâlnit! Aceeaşi dnă Viorica Dăncilă participă, alături de mai marii lumii, la dezbaterile Naţiunilor Unite despre terorism, dar nu i se permite să ia cuvântul, aşa cum se promovase doamna înainte de plecare. Reuşeşte însă să se fotografieze cu liderii lumii, dar din chipul domniei sale nu se zăreşte decât un petec blond al pieptănăturii, la un metru de-a curmezişul doamnei Merkel. Hotărât lucru, doamna Dăncilă mai are multe de învăţat de la băgăreţul şi simpaticul Ray Arco", consideră Vosganian.

El publică alături de postare şi două fotografii, una înfăţişându-i pe Ray Arco şi Arnold Schwarzenegger şi cealaltă în care apare Viorica Dăncilă, printre liderii lumii.

Sursa : news.ro

Ludovic Orban, despre moţiunea de cenzură: Ne bazăm pe mai multe voturi decât pe numărul de semnături prezente. Până în ... Ambasada Germaniei la Bucureşti: Ne bucurăm pentru Laura Codruţa Kövesi, candidata la şefia Parchetului European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x