Antena Căutare

Vosganian: Vrem o pozitie comuna cu PSD si excludem o alianta cu PDL

Varujan Vosganian a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca aceasta pozitie comuna cu PSD reprezinta un test pentru cele doua formatiuni politice.

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian afirma ca partidul sau a demarat un nou dialog cu PSD in vederea obtinerii unei pozitii comune in ceea ce priveste legea bugetului de stat, iar, ulterior, pentru un program de criza.

"PNL a demarat un nou dialog politic cu PSD si un prim pas il constituie faptul ca dorim sa avem o pozitie comuna la legea bugetului. Noi credem ca o opozitie comuna ar putea sa fie un prim test al unei posibile coerente PNL-PSD la guvernare pentru alcatuirea unui program de criza. Practic, solicitarile noastre in ceea ce priveste legea bugetului concorda cu schita de program de criza pe care noi si PSD l-am alcatuit inaintea motiunii de cenzura", a precizat Varujan Vosganian.

Liderul liberal a subliniat ca PNL nu intentioneaza sa aiba vreun dialog cu PDL pentru o eventuala alianta de guvernare.

"Pozitia noastra fata de PDL este clara: nu intentionam sa incepem un dialog cu PDL pe tema unei aliante la guvernare. In acest moment, socotim ca PDL, dincolo de balastul pe care l-a acumulat in acesti doi ani, nici n-a dovedit ca a inteles ceva din lectia trista a acestei guvernari. Mai mult, legatura care exista in continuare intre PDL si presedintele Basescu face ca acest partid sa nu fie pentru noi un partener credibil, astfel incat atunci cand vorbim despre o alternativa la guvernare ne referim la o reala alternativa, adica fara PDL", a mai spus Varujan Vosganian.

Sursa: Jurnalul National

Basescu: Romania nu mai are, din 2013, capacitatea sa-si protejeze spatiul aerian... Udrea intra pentru prima data la vot in PDL, dar fara adversar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x