Antena Căutare

Prelungirea stării de alertă nu va fi votată. Totul a fost amânat! Scandal uriaș în Parlament

Este scandal în Parlament pe starea de alertă, deși astăzi se anunța o zi decisivă pentru starea românilor. Toate planurile Guvernului au fost date peste cap.

Liderii PSD plănuiesc să nu voteze starea de alertă. Pe de altă parte, Guvernul consideră că aceasta intră automat în vigoare, fără votul Parlamentului.

Votul pentru starea de alertă nu va mai avea loc în Parlament astăzi, iar Hotărârea nu va mai fi dezbătută.

Conducerea Camerei Deputaților și a Senatului a decis în urmă cu scurt timp să transmită o scrisoare către premierul Ludovic Orban, o scrisoare prin care i se cere șefului Executivului să explice mesajul transmis în adresa dată ieri la Parlament prin care se precizează că Parlamentul este informat că Guvernul a prelungit starea de alertă cu încă 30 de zile.

Marţi, Guvernul a decis prelungirea stării de alertă cu 30 de zile pe întreg teritoriul ţării, începând cu data de 17 iunie, în baza Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Sursă: Antena 3

Ciolacu: Vrem ca prelungirea stării de alertă să fie pentru 15 zile/ Vrem foarte clar stipulat în HG că spitalele se des... Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea referitoare la prelungirea mandatelor aleşilor locali până la 1 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x