Antena Căutare

WikiLeaks: Ambasada SUA la Bucuresti: Vosganian, sustinator al unor relatii mai stranse cu Moscova

"Vosganian continua sa sustina relatii mai stranse cu Moscova si a minimalizat public faptul ca Romania plateste unul dintre cele mai mari preturi din Europa pentru importurile de gaze din Rusia", se arata intr-o telegrama a Ambasadei SUA la Bucuresti clasificata "Confidential" si trimisa in 2008. Subiectul telegramei consultate de HotNews.ro: "Romania ramane pe pozitii in problema securitatii energetice, dar se teme de izolare."

"In timp ce elita politica a Romaniei ramane atasata diversificarii surselor de aprovizionare vazuta drept cea mai buna metoda de sporire a securitatii energetice, o minoritate semnificativa a fost vocala in apelurile sale pentru imbunatatirea relatiilor cu Rusia. Una dintre cele mai puternice voci in acest sens a fost ministrul Vosganian, un greu al PNL si membru al minoritatii armene", se arata in telegrama.

Tot articolul, pe Hotnews

WikiLeaks: Romania in timpul suspendarii lui Basescu, prin ochii ambasadorului SUA la Bucuresti... Sunday Times: Inca un europarlamentar in scandalul "Mita in PE"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x