Antena Căutare

Prima imagine cu soțul Israelei după ce a dispărut de acasă. Fosta dansatoare e cu inima frântă: "Liviu e grav lovit la cap!"

La ediția de ieri seară a emisiunii „Un show păcătos”, unul dintre prietenii lui Liviu Arteni, soțul dispărut al Israelei, a făcut publică o fotografie recentă cu bărbatul.

La ediția de ieri seară a emisiunii „Un show păcătos”, unul dintre prietenii lui Liviu Arteni, soțul dispărut al Israelei, a făcut publică o fotografie recentă cu bărbatul.

Prima imagine cu soțul Israelei după ce a dispăruta creat controverse în rândul publicului, iar Dan Capatos nu exclude posibilitatea ca aceasta să fie un fals. Pe de altă parte, tot moderatorul a mărturisit că este foarte posibil ca bărbatul să nu fie soțul fostei dansatoare.


"Am vorbit cu 30 de prieten de-ai lui Liviu. Unul a scris pe Facebook că Liviu a fost văzut la o mănăstire şi că l-a oprit stareţul acolo pentru că este grav lovit la cap. Eu nu cred că e sechestrat în România. Nu ştiu din ce trăieşte", a spus unul dintre prietenii lui Liviu la Antena 1. "Ar trebui să îi fie frică. El este speriat în certificat", a spus Israela Vodovoz, citată de libertatea.ro.

Cum să faci cumpărături simplu și rapid de Black Friday?... Care este singurul dintre marile orașe în care prețurile la apartamente continuă să crească?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x