Antena Căutare

Probleme în cuplu? Cum să-ţi aranjezi dormitorul ca să fi mai atrăgătoare pentru iubitul tău

Dacă simţi că relaţia ta de cuplu se îndreaptă spre despărţire, sau dacă te-ai plictisit să dormi mereu singură, poţi încerca unul dintre aceste remedii:

Dacă simţi că relaţia ta de cuplu se îndreaptă spre despărţire, sau dacă te-ai plictisit să dormi mereu singură, poţi încerca unul dintre aceste remedii:

Ia-ţi un talisman feng shui pentru energie sexuală

Poate fi o operă de artă, o fotografie sau sculptura cu Shiva şi Shakti în uniune sexuală. Aceasta trebuie amplasată în partea de nord-vest a camerei tale.

Renunţă la prejudecăţi

Vorbeşte deschis cu partenerul tău despre dorinţele tale şi ale lui. Nu va şti ce îţi doreşti dacă tu nu-i spui deschis asta.

Crează-ţi un spaţiu în care să vă eliberaţi de gândurile negative

Dormitorul trebuie să fie spaţiul în care să vă relaxaţi amândoi. Pastrează curat aerul din dormitor şi foloseşte uleiuri esenţiale dulci: ylang-ylang, santal, iasomie, pentru stimularea dorinţei sexuale.

Anca Țurcașiu, crudă și rece, în rolul lui Marlene Dietrich, la „Te cunosc de undeva!”... Păpuşa Barbie nu a fost mereu pentru copii. Primele exemplare nu seamănă deloc cu cele de acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x