Antena Căutare

La mulți ani, Ștefan! La mulți ani, Ștefania! Cele mai frumoase mesaje și urări pentru sărbătoriții de azi

Mesaje de Sfântul Ștefan 2023. Iată cele mai frumoase felicitări și urări creștine pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 27 decembrie, de Sfântul Ștefan!

Colaj Sfântul Ștefan și urări
La mulți ani, Ștefan! La mulți ani, Ștefania! Cele mai frumoase mesaje și urări pentru sărbătoriții de azi | Shutterstock/ Facebook

Sfântul Ștefan, unul dintre ucenicii lui Iisus Hristos, este sărbătorit în fiecare an la sfârșitul lunii decembrie, pe data de 27.

Sfântul Ștefan este considerat protectorul celor care suferă de boli grave, iar creștinii își găsesc alinarea și liniștea atunci când rostesc rugăciuni închiate către acest sfânt.

Totodată, creștinii obișnuiesc să ofere în dar o icoană cu Sfântul Ștefan persoanelor care nu reușesc să se vindece de o anumită boală, dat fiind faptul că acesta este considerat ocrotitorul celor care suferă de boli grave.

Citește și: Soborul Maicii Domnului, prăznuit pe 26 decembrie. Ce semnificație are această sărbătoare

În această zi, mii de români își sărbătoresc ziua numelui, pentru fiecare sărbătorit existând câte un mesaj care să i se potrivească perfect.

Fie că mesajele sun trimise prin mediul online, la telefon sau prin viu grai, sărbătoriții se vor bucura de fiecare cuvânt și vor aprecia gândurile bune care vin către ei în această zi. Iată care sunt cele mai frumoase felicitări pentru această mare sărbătoare.

Mesaje frumoase de La mulți ani pentru cei care poartă numele Sfântului Ștefan

Unele dintre cele mai apreciate mesaje pe care le poți trimite apropiaților sunt:

  • „Mult noroc și tot ce-ți dorești. La mulți ani, ŞTEFANIA!"
  • „Fie ca SFÂNTUL ŞTEFAN să-ți îndeplinească toate dorințele!”
  • „Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor care îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, iar Dumnezeu să îți călăuzească și să orănduiască totul cum este mai bine pentru tine! La mulți ani, ŞTEFAN!”
  • „Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță iar în lume să găsești numai fericire. La mulți ani, ŞTEFAN!”
  • „Visele și speranțele de azi să devină realitate, orice cădere e un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani, ŞTEFAN!”

Citește și: Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pentru a sta departe de cele rele. Cât timp se rostește și de ce este atât de importantă

  • „Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani, ŞTEFAN!”
  • „Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulţi ani, ŞTEFAN!”
  • „Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine. La mulţi ani, ŞTEFAN!”
  • „Un gând bun şi-o sărutare/ Azi la ceas de-aniversare/ SFÂNTUL ŞTEFAN să vă ocrotească/ Visele să vă-mplinească!/ La mulţi ani, ŞTEFAN!”
  • „Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez că atât ziua de astăzi, cât şi zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani, ŞTEFAN!”

Citește și: În prag de Sărbătoare, Alexia Tudose, tânăra căreia i-au fost replantate brațele, s-a întors la spital cu o surpriză pentru medici

Nume românești sărbătorite pe 27 decembrie

Aproximativ 515.000 de români îşi sărbătoresc onomastica pe 27 decembrie, iar potrivit informațiilor furnizate de Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor 362.037 sunt bărbaţi, iar 152.558 sunt femei.

Printre cele mai cunoscute nume sunt: Ștefana, Ștefănuț, Ștefanela, Ștefaniță, Ștefănică, Ștefanos, Ștefania, Ștefanida, Ștefanel, Șteful, Șteflea, Fănică, Fănel, Fane, Fanache, Fana.

Rugăciunea pe care copiii trebuie să o rostească în ziua de Crăciun. Le aduce liniște, sănătate și protecție... Viața Sf. Ștefan, sărbătorit pe 27 decembrie. A fost primul diacon și martir creștin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x