Scene uluitoare în București! O coloană de 10 metri înălțime de apă clocotită și abur țâșnește din asfalt

O coloană de 10 metri înălțime de apă clocotită țâșnește din asfalt, în Sectorul 6 din Bucurește, la distanță mică de blocuri.

O coloană de 10 metri înălțime de apă clocotită și abur țâșnește din asfalt

ziare.com

Situația a fost prezentată de ziare.com, cauza fiind o conductă de de termoficare ce s-a spart.

În imagini se poate vedeam cum, la distanță mică de mai multe blocuri, într-o zonă intens circulată, pe strada Cetatea de Baltă, o coloană de apă fiebinte și abur, înaltă de peste 10 metri, se ridică în aer.

Potrivit sursei, avaria a apărut în jurul orei 12, iar la ora 13:22, situația nu fusese remediată.

Directorul executiv al Companiei Municipale Termoenergetica SA, Alexandru Burghiu, a oferit primele informații despre situația din Sectorul 6.

„S-a spart acolo o bretea a unei magistrale. Presiunea (pe bretea - n.red.) era de 3 atmosfere. Iar fiecare atmosfera inseamna ca apa se poate ridica la 10 metri inaltime.

Din cauza ca e o conducta mai subtire, ea a fost introdusa acolo intr-o galerie nevizitabila.

Echipa Termoenergetica este deja acolo si incearca sa izoleze avaria. Practic, din cauza ca galeria e nevizitabila, se merge mai departe de locul avariei pentru a se inchide apa (cu ajutorul unor vane montate pe conducte - n.red.).

Dupa izolare, se va sapa in zona si se va repara teava respectiva. La acest moment, echipa noastra face si o evaluare a situatiei, pentru a vedea daca s-au produs ceva pagube, cum ar fi la autoturismele parcate in zona.

Evident, in cel mai scurt timp pe site-ul Termoenergetica vor fi postate informatiile privind situatia lucrarilor la avarie”
, a precizat Alexandru Burghiu.

Ultimele știri