Antena Căutare

Tragedie imensă, la Iași! Zece oameni au murit, după ce au băut spirt contrafăcut! Nu au mai avut nicio șansă de salvare! VIDEO

Cel puțin zece oameni au murit, la Iași, în doar câteva zile, după ce ar fi băut alcool sanitar contrafăcut. Autorităţile încearcă să găsească vinovaţii.

Tragedie imensă, la Iași! Zece oameni au murit, după ce au băut spirt contrafăcut! Nu au mai avut nicio șansă de salvare! VIDEO
Tragedie imensă, la Iași! Zece oameni au murit, după ce au băut spirt contrafăcut!

În loc de alcool etilic, cum scria pe eticheta produsului, producătorul ar fi folosit alcool metilic - mult mai ieftin, dar extrem de periculos.

Alerta s-a dat zilele trecute, după ce în comunitatea ruşilor lipoveni trei oameni au murit într-o singură noapte, iar analizele au arătat că se intoxicaseră cu alcool metilic.

Nu au fost singurele victime din Stolniceni Prăjescu, o localitate aflată la 70 de kilometri de Iaşi. Doar pe o uliță, într-o singură noapte, și-au pierdut viața trei persoane, doua femei și un bărbat.

Cum se numește spirtul contrafăcut ce a ucis oameni, la Iași! Cum a ajuns pe piață și cu ce preț a fost vândut

Câteva zile mai târziu, un alt bărbat. care locuia în aceeași zonă, și-a pierdut și el viața. Potrivit unor surse din anchetă, singurul lucru pe care îl aveau în comun aceste persoane erau niște sticle cu alcool sanitar care au fost găsite în casele lor.

Ce se întâmplă în corpul tău, dacă bei spirt! Cum poți muri, după doar câteva înghițituri! Medic: „Nu beți așa ceva! Este foarte periculos”

„Au fost trei cazuri - două femei și un bărbat într-o noapte au decedat. Nu spirt am înțeles, dezinfectant la culoarea alcoolului sanitar. Am înțeles că au găsit o probă, și ce a mai rămas într-o sticlă și l-au luat la cercetări. Au murit trei odată, și pe mine m-a surprins când am auzit a doua zi de trei cazuri în aceeași noapte", a declarat Hugianu Costel, primar Stolniceni Prăjescu.

Anchetatorii au confiscat 50 de litri de alcool posibil toxic din magazinele săteşti din jurul Paşcaniului şi au descins şi la depozitul de la care se aprovizionau patronii acestora.

Cel care a produs şi a vândut alcoolul ucigaş riscă ani grei de închisoare pentru ucidere din culpă. Mai multe detalii, pe observatornews.ro.

Ce se va întâmpla cu COVID-19 la vară! Ce temperaturi NU suportă coronavirusul. Epidemiolog: „Când termometrele indică a... Catedrala Mântuirii Neamului, batjocorită pe Google Maps! Cum a fost redenumită! FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x