Antena Căutare

12 iulie, Ziua Mondială a Conversației. Cum faci o primă impresie bună

In 2018 majoritatea oamenilor comunica prin mesaje scrise cu ajutorul gadgeturilor. Astefel 70% dintre conversatii incep cu un „Bună, ce faci?”, dar cum facem o prima impresie buna atunci cand totul incepe în viata reala?

În 2018 majoritatea oamenilor comunică prin mesaje scrise cu ajutorul gadgeturilor. Astefel 70% dintre conversații încep cu un „Bună, ce faci?”, dar cum facem o primă impresie bună atunci când totul începe în viața reală?

Cum să porți o discuție care să facă o primă impresie bună, devine o probelemă tot mai frecventă în rândul tinerilor care tind să se ascundă în spatele monitoarelor de pe care sunt obițnuiți să trimită mesaje și să poarte conversații zilnic.

O primă conversație cu o persoană străină, pentru o impresie bună, trebuie să înceapă cu un zâmbet. Zâmbetul fiind semnul de prienie și modalitatea prin care îl poți face pe cel de lângă tine să se simtă în largul lui purtând o discuție.

12 iulie, Ziua Mondială a Conversației. Cum faci o primă impresie bună

Nu-i uita numele! Se întâmplă și se întâmplă des iar ăsta nu este tocmai un lucru bun deoarece persoana de lângă tine s-ar putea să aibă impresia că nu ești atent la ce discutați sau te gândești la o altă persoană.

O altă regulă esențială este să deschizi un subievt pozitiv și ușor de abordat. Un subiect care să îi dea posibilitatea interlocutorului tău să vorbească despre el, iar tu să-l poți cunoaște în timp ce îi adresezi întrebări pozitive. Evită întrebările la care se poate răspunde doar cu da sau nu.

Evită să faci exces de atingeri sau îmbrețișări pentru a nu incomoda, stânjeni sau a face o imresie gresită, chiar dacă persoana din fața ta te atrage. Foarte important mai este să nu vorbști la telefon prea mult pentru a nu plictisi persoana de langă tine, răspunde doar dacă este urgent.

12 iulie, Ziua Mondială a Conversației. Cum faci o primă impresie bună

Un lucru foarte important este să nu uitați ca la final să faceți schimb de contacte, asta dacă îți dorești să păstrați legătura. Ar fi destul de neplăcut să realizezi după ce ai ajuns acasă că ți-ai dori să vă mai întâlniți dar nu știi cum să dai de acea persoană.

Veste importantă! Musulmanii din România au făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta... Stai la apartament şi nu ai contor pentru încălzire? Amenzile sunt URIAŞE! Iată până când trebuie să montezi aşa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x