Antena Căutare

Au fugit de Apocalipsa: 20 de australieni au venit in Romania de frica sfarsitului lumii

Au fugit din Australia de frica Apocalipsei si au ajuns la 1800 de metri, pe partia din Parang. 20 de australieni s-au temut ca tara lor va fi inundata asa ca au ales sa petreaca Sfarsitul Lumii pe partiile din Romania. Si-au pus schiurile si s-au distrat atat de tare incat au hotarat sa ramana aici pana dupa Anul Nou

Au rasuflat usurati ca Apocalipsa nu i-a urmarit pana in Romania. Mai ales ca ieri au avut o zi plina pe partie. S-au trezit de dimineata, si-au pus schiurile in picioare si au incercat sa uite ca este o zi decisiva pentru omenire.

“Media ne-a avertizat ca 40% din Australia va fi inundata asa ca am venit in Romania sa ne salvam in caz ca se intampla ceva”, spune o tanara din grup.

Si cum ziua a trecut repede si nimic rau nu s-a intamplat, cei 20 de australieni care au venit in Parang cu toata familia au decis sa mai ramana pe meleagurile noastre. Mai ales ca au parte de o distractie pe cinste.

Si pe partia din Piatra Neamt, zeci de schiori si-au dat intalnire pentru a sarbatori victoria celor care n-au dat crezare previziunilor din calendarul mayasilor. Distractia a tinut pana tarziu in noapte.

Cadourile de Craciun, raiul firmelor de curierat. Cele mai multe pachete pleaca in Spania, Italia si Germania... Craciunul a venit mai devreme pentru cateva localitati izolate din judetul Harghita! Mos Craciun a avut nevoie de masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x