Antena Căutare

22 de grade Celsius, in toata tara: Vezi prognoza pana miercuri!

Vremea va fi calda si frumoasa duminica, cu maxime de pana la 21 - 22 de grade.


Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in vestul tarii si in zona montana inalta.

Vezi aici prognoza meteo pe regiuni!

Prognoza pentru urmatoarele zile:

LUNI (19 martie)

Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in vestul si nordul tarii, precum si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe, trecatoare, mai ales spre seara si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime intre 1 si 9 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata in est.

MARTI (20 martie)

Vremea se va mentine calda pentru ultima decada a lunii martie, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zona de munte, dar numai izolat si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11...12 grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 20...21 de grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 7 grade.

MIERCURI (21 martie)

Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in estul tarii si in zona de munte, unde cu totul izolat si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 grade si 21 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul extrem al tarii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 6 grade.


Foto: Intact Images

Sambata de pomina pentru angajatii MAI: Un politist si un jandarm, raniti la datorie... VIDEO! Clubul de agrement Floreasca a ars in totalitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x