Antena Căutare

32 DE ANI DE LA CERNOBÎL. După APOCALIPSĂ. Imagini impresionante, după dezastrul nuclear

1986. O zi liniștită de 26 aprilie, care avea să intre în istorie drept ziua marii tragedii de la Cernobîl.

1986. O zi liniștită de 26 aprilie, care avea să intre în istorie drept ziua marii tragedii de la Cernobîl. Un dezastru nuclear, în urma căruia un întreg oraș a fost ras de pe fața pământului.

Se împlinesc 32 de ani, timp în care s-au strâns numeroase întrebări. Unele și-au găsit răspunsurile, altele încă le mai caută.

Presa internațională a dedicat pagini întregi de-a lungul vremii. Unul dintre cele mai inedite fotoreportaje despre drama atomică de la Cernobîl a fost realizat de o femeie de origine franceză, care a mers în "zona interzisă", unde a realizat o serie de fotografii uimitoare. A fost una dintre puținele persoane care a primit aprobarea de a merge în zona în care accesul este și astăzi strict interzis.

În tot acest timp, clădirile şi obiectele abandonate s-au degradat lent, multe au ajuns la un pas de prăbuşire, iar străzile sunt invadate de vegetaţie.

Urmăriți fotoreportajul, publicat de dailymail.co.uk, AICI!

CITEȘTE ȘI: 1986-2014. 28 de ani de la drama atomică de la Cernobîl

Vești bune! CFR Călători suplimentează trenurile pentru a face faţă traficului crescut din perioada 27 aprilie - 2 mai. ... Prima decizie luată de Metrorex la mai bine de patru luni de când „criminala de la metrou” a împins o tânără sub șinele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x