Antena Căutare

A crapat pamantul sub rotile masinii. Oamenii s-au plans autoritatilor dar nu au primit niciun raspuns

O strada din centrul vechi al Brailei s-a surpat peste noapte sub rotile unei masini. Oamenii spun ca de vina ar fi lucrarile de mantuiala facute vara trecuta de Regia de Apa. Asa se face ca, de cateva luni, strada e inundata la cea mica ploaie, iar apa din conducte a ajuns chiar si in peretii caselor din zona. Oamenii s-au plans la primarie si la Regia de Apa, dar nu au primit niciun raspuns

Pamantul umed s-a surpat din senin sub rotile masinii. Autoturismul era parcat pe o strada din centrul vechi al Brailei.

“Cand am iesit dimineata sa plecam la munca, am vazut dezastru. Asa am gasit-o dimineata din cauza lucrarilor proaste care le-au facut vara trecuta. Lucrari de mintuiala si bataie de joc”, spun oamenii revoltati.

O rulota parcata pe strada era cat pe ce sã ajunga si ea in groapa. Oamenii nu au mai asteptat ajutoare. Si au scos singuri masinile cu un utilaj de tractare.

Dupa o ora au venit si angajatii Regiei de Apa. S-au invartit minute bune in jurul gropii si au concluzionat. De vina ar fi “bransamentul sau conducta, una din ele, in zona respetiva. Acum baietii o sa sape ca sa remedieze situatia”, dupa cum sustine inginerul Adrian Ionescu.

Strada a fost reabilitata cu doar cateva luni in urma, atunci cand Regia de Apa a schimbat conductele vech. Dar necazurile se tin lant iar muncitorii dau vina pe iarna. “S-au rezolvat la momentul respectiv. Acum a inghetat pamantul, iar cand se dezgheata se intampla una ca asta”, spune un muncitor.

Asadar, oamenii vor sta cu frica in san si la urmatoarea ploaie sau ninsoare si cu ochii la peretii caselor.

Cod galben de ninsori si vant, in judetele din nordul, estul si centrul tarii... Atentiune, atentiune! Noul Cod Rutier intra in vigoare incepand de maine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x