Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Lovitură de grație în cazul uciderii lui Emi Pian! A cui era casa în care interlopul a fost înjunghiat. La mijloc sunt sume uriașe de bani

Cu toate că toți cei prezenți în momentul uciderii lui Emi Pian au încercat să ascundă ce s-a întâmplat, de fapt, în acea noapte, detalii incendiare despre ultimele clipe din viața interlopului „sunt scăpate”. Cine este proprietarul casei în care liderul clanului Duduianu a fost executat?

Lovitură de grație în cazul uciderii lui Emi Pian! A cui era casa în care interlopul a fost înjunghiat La mijloc sunt sume uriașe de bani

Din informațiile apărute până acum în spațiul public, Emi Pian nu s-ar fi aflat în casa din Giulești pentru a juca barbut, ci pentru a face bani.

Liderul clanului Duduianu era nelipsit de la jocurile de barbut, sursă sigură de bani. Interlopul dădea bani cu camătă celor care rămâneau fără fonduri în timpul partidelor.

Așa s-ar fi întâmplat și în noaptea în care a fost ucis de un membru al unui clan rival.

Potrivit RomâniaTV, casa în care a izbucnit scandalul ar aparține unei figuri cunoscute în lumea interlopă, patronul uneia dintre cele mai mari firme de taxiuri din București.

Scandalul dintre liderul clanului Duduianu și rivalul său ar fi pornit de la sumele uriașe de bani, sute de mii de euro, pe care Emi Pian le împrumuta celor care participau la partidele de jocuri de noroc.

S-ar părea că există o „regulă nescrisă” ce spune că nu se poate împrumuta o persoană de la un alt clan cu camătă pentru jocul de barbut. Tocmai de aceea, agresorul i-ar fi reproșat lui Emi Pian faptul că de mai multă vreme împrumuta astfel oameni de pe teritoriul deja acaparat de el și i-a spus că ar trebui să înceteze, potrivit antena3.ro.

Pe rețelele de socializare, interlopul primise numeroase „avertismente” să înceteze practica.

A fost Emi Pian asasinat la comandă?

Ultimele declarații ale lui Emi Pian i-ar putea duce pe anchetatori într-o direcție nouă. În timp ce presupusul criminal al liderului clanului Duduianu a declarat că, de fapt, el ar fi fost cel atacat de Pian, o înregistrare video cu temutul interlop ar putea fi cauza adevărată a morții acestuia.

Înconjurat de familie, Emi Pian a intrat live, pe Facebook, cu doar două zile înainte de crimă. La un moment dat, interlopul face o promisiune ce i-ar fi putut pune în alertă pe rivalii Duduienilor.

„Vă pun și eu o melodie și după aia faceți ce vreți voi. Cât avem, cumătrul meu, aici? 650? Mă, când ajungeți la 1.000 o să auziți ce n-ați auzit în viața voastră. Și voi și IGP-ul și Capitala și tot! Oricum îi respect pe toți, respect toată Poliția Română deoarece își fac treaba, fără ei n-am putea să existăm. Că intră lumea peste noi în casă, ne bate pe stradă! Poliția cât exist, existăm și noi! E adevărat, tată? Dacă n-ar fi poliția, ar fi foarte greu pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă strada!”, a povestit Emi Pian în ultimul live pe care l-a avut pe contul lui de socializare.

Recomandari