Antena Căutare

Alertă cu bombă la un sediu ANAF! Angajații și datornicii veniți să plătească au ieșit în stradă - Video

O alertă cu bombă a fost dată la sediul ANAF din Botoşani, luni dimineață, la mai puţin de o oră după ora de deschidere. Un apel anonim la 112 a anunţat că în sediul Trezoreriei ar exista un dispozitiv exploziv.

O alertă cu bombă a fost dată la sediul ANAF din Botoşani, luni dimineață, la mai puţin de o oră după ora de deschidere. Un apel anonim la 112 a anunţat că în sediul Trezoreriei ar exista un dispozitiv exploziv.

Perimetrul a fost imediat izolat, iar echipele de specialişti au verificat zona.

Toți angajații al sediului ANAF din Botoșani la care s-a dat alerta cu bombă au lăsat munca și au ieșit afară. La fel au făcut şi contribuabilii veniţi la prima oră să-şi plătească dările.

La faţa locului au sosit echipe de jandarmi şi echipa de pirotehnişti a Serviciului Român de Informaţii. În timp ce specialiştii au cercetat cu atenţie clădirea şi împrejurimile, în zonă au sosit şi poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Circulaţia în zonă a fost restabilită după ora 11.00, când echipele de pirotehnişti au putut spune cu siguranţă că în clădire nu a fost pus niciun dispozitiv explozibil.

„În urma verificărilor efectuate s-a dovedit ca amenințarea nu se confirmă. Se continuă cercetările pentru a fi identificată persoana care a efectuat apelul, pentru a se lua măsurile legale”, a spus Maria Carp, purtător de cuvânt IPJ.

În cazul ameninţărilor cu bombă false, cei care apelează 112 sunt sancţionaţi cu o amendă între 500 şi 1000 de lei, iar în anumite situaţii poate fi întocmit chiar şi dosar penal.

Înscrieri grădiniță 2019. Cum alegi grădinița potrivită pentru copilul tău... Barem de corectare Simulare Evaluare Limba Română, a VII-a. Cum trebuiau rezolvate subiectele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x