Căutare Live

A găsit un card bancar pierdut și a crezut că a avut metoda perfectă ca să-l golească de bani! Ce a făcut, înainte să fie prins

Un bucureştean în vârstă de 52 de ani ar fi găsit un card bancar și ar fi aplicat o metodă pe care a crezut-o bună pentru a-l goli de bani, fără să fie prins. Doar că a ajuns pe mâna poliției.

A găsit un card bancar pierdut și a crezut că a avut metoda perfectă ca să-l golească de bani! Ce a făcut, înainte să fie prins

Hepta

Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii argeşeni şi apoi arestat preventiv. Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de însuşire a bunului găsit, accesul ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 18 iunie, bărbatul în cauză, împreună cu un alt bărbat, de 31 de ani, tot din Bucureşti, ar fi utilizat un card bancar pentru a retrage mai multe sume de bani de la ATM-uri de pe raza municipiului Piteşti", se precizează în comunicat.

Un șofer de autobuz, bătut crunt de un călător! Atenție, imagini greu de privit! „L-a înfuriat faptul că i s-a cerut să poarte mască!” - Video

Bărbatul de 52 de ani a fost prezentat miercuri la Tribunalului Argeş, instanţa dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Epidemiolog de la OMS, care a ajutat la eradicarea variolei, previziune sumbră despre coronavirus! „Trebuie să ne așteptăm să mai dureze atât!”

Poliţiştii le recomandă cetăţenilor să nu ţină în portofel şi datele referitoare la codul PIN al cardurilor bancare sau alte date de autentificare.

Din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităţilor în termen de 10 zile, constituie infracţiune.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Tinere confirmate cu COVID-19, petrecere cu 30 de prieteni pe plajă, la Costinești. Mulți dintre ei au acum simptome: „A...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri