Antena Căutare

A ieșit de la... judecată! Ce a făcut preotul Cristian Pomohaci la ieșirea din Arhiepiscopie. Oamenii care-l așteptau nu l-au văzut!

Preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci a fost chemat să dea explicaţii la Arhiepiscopia Ortodoxă din Alba Iulia, după ce - în urmă cu câteva zile - în mass-media au apărut nişte înregistrări audio compromiţătoare! Acestea redau o conversaţie cu tentă sexuală între preot şi un adolescent de 17 ani. Cu toate acestea, peste 300 de credincioşi din toate colţurile ţării s-au strâns în faţa Arhiepiscopiei, ca să-şi exprime susţinerea faţă de preotul Pomohaci.

Numai că l-au văzut intrând, dar nu l-au văzut - însă - şi ieşind. Asta pentru că, după audierile în faţa înalţilor prelaţi, preotul Pomohaci a ieşit pe uşa din dos.

Era ora 12 când preotul cântăreţ Cristian Pomohaci a ajuns La Arhiepiscopia Alba Iulia. A fost aşteptat de sute de credincioşi veniţi din toate colţurile ţării ca să-l susţină.

Cristian Pomohaci a fost chemat să dea explicaţii după ce, la sfârşitul săptamânii au aparut în Ziar de Cluj nişte înregistrări audio din care reiese că i-ar fi cerut unui adolescent de 17 ani să întreţină relaţii sexuale cu el.

Preotul nu răspunde întrebărilor reporterilor. Dar va răspunde la orice întrebare pusă de Înalt Preasfinţia Sa Irineu Bistriţeanu, arhiepiscopul de Alba Iulia, în ancheta deschisă după declanşarea acestui imens scandal. Mai marii bisericii au declarat că, dacă înregistrările se dovedesc a fi adevărate, atunci preotul va fi dat afară şi nu va mai avea voie să slujească. Enoriaşii lui Cristian Pomohaci spun că totul e o înscenare.

SCHIMBĂ DESTINE, DEPINDE DE TINE! O campanie în cadrul căreia oricine poate deveni “prieten” al unui copil care are nevo... Absolvenţii de clasa a 12-a au răsuflat uşuraţi. Subiectele la limba română de la Bacalaureat au fost mai uşoare decât s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x