Antena Căutare

Un șofer a lovit cu mașina o fetiță, iar apoi a fugit de la fața locului. Poliția, apel public: ”Sunați la 112 dacă aveți informații despre persoana vinovată!”

Un șofer a lovit cu mașina o fetiță de 11 ani, care se afla pe o trecere de pietoni din Mediaș, iar apoi a fugit de la fața locului. Acum, oamenii legii au lansat un apel public pentru identificarea acestuia. 

Un șofer a lovit cu mașina o fetiță, iar apoi a fugit de la fața locului. Poliția, apel public: ”Sunați la 112 dacă aveți informații despre persoana vinovată!”
Un șofer a lovit cu mașina o fetiță, iar apoi a fugit de la fața locului

Vineri, în jurul orei 21,20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroșată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu – Mediaș, persoana aflată la volanul mașinii continuându-și deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului, potrivit polițiștilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un nou test pentru șoferi! Cine vrea să-și schimbe permisul sau să obțină carnetul de conducere va trebui să treacă această examinare

Fetița în vârstă de 11 ani era însoțită de sora ei de opt ani. Cele două fete au plecat acasă, iar în jurul orei 21,35, părinții fetelor au sunat la 112 și au solicitat intervenția unui echipaj medical. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaș, fără a necesita internarea.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mediaș au efectuat verificări și au vizualizat înregistrările camerelor de luat vederi existente în zonă, însă, până în prezent, autoturismul și persoana aflată la volan nu au putut fi identificate, potrivit HotNews.ro.

Șoferii din România au aflat vestea catastrofală! Permisele de conducere nu vor mai fi VALABILE! Cine face asta pierde DREPTUL de a mai CONDUCE

”În acest context, solicităm sprijinul cetățenilor care pot oferi detalii cu privire la autovehiculul implicat și la persoana aflată la volan. Cei care dețin informații ce pot conduce la identificarea autovehicului și conducătorului sau conducătoarei auto sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Mediaș, telefon 0269/841.212”, scrie Poliția Sibiu pe pagina de Facebook a instituției.

Carne din focare de gripă aviară, în România. Din 17 tone ajunse în magazine, au fost recuperate doar 38 de kilograme... Bărbat din judeţul Sibiu, diagnosticat cu gripă şi internat în stare gravă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x