Antena Căutare

A vrut sa schimbe banda si a distrus patru masini si un stalp de iluminat!

Soferul unui autoturism Audi a provocat un accident rutier duminica, in dreptul pietei Matei Ambrozie din Bucuresti. Totul s-a intamplat din cauza ca acesta nu s-a asigurat atunci cand a vrut sa schimbe banda. Ca urmare, patru masini au fost distruse si un stalp de iluminat a fost doborat la pamant.

Accidentul s-a petrecut in dreptul pietei Matei Ambrozie, de pe bulevarul Camil Ressu.

In autoturismul care a provocat accidentul se afla o femeie insarcinata in 6 luni si un barbat. Politia nu a stabilit cu certitudine care dintre cei doi se afla in spatele volanului, insa martorii arata cu degetul catre femeie.

Soferul a vrut sa schimbe banda de mers, nu s-a asigurat, si cand a incercat sa evite ciocnirea cu o masina aflata in mers, a tras de volan si a ricosat in masinile parcate, doborand si un stalp de iluminat public.

Doi dintre soferii masinilor lovite in parcare au paguba totala in urma accidentului si spera ca vinovatul sa fi platit polita RCA.

Avand in vedere ca femeia era insarcinata in sase luni, cei doi ocupanti ai autoturismului care a provocat intregul incident au fost transportati la spitalul Sf. Pantelimon, dar nu au avut decat niste zgarieturi.

Imaginile au fost surprinse si trimise de unul dintre martori, pe Fii Observator.

Un taximetrist din Oradea si-a amenintat clientii cu moartea!... Vacanta la tara? De ce nu......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x