Antena Căutare

Accident CUMPLIT! Un șofer a intrat cu mașina într-un TIR, în dreptul localității Pielești, din Dolj

Un cumplit accident auto s-a produs în această după-amiază în dreptul localității Pielești din județul Dolj, pe sensul de mers către Balș. Un șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de un autocamion.

Un cumplit accident auto s-a produs în această după-amiază în dreptul localității Pielești din județul Dolj, pe sensul de mers către Balș. Un șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de un TIR.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs ca urmare a pierderii controlului volanului şi pătrunderii pe contrasens de către conducătorul autoturismului.

Un şofer de 62 de ani din Craiova a decedat, joi după-amiază, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 65, la ieşirea din localitatea Pieleşti, judeţul Dolj, pe sensul de mers către Balş, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

În urma impactului, şoferul vinovat a rămas inconştient, iar echipajul medical ajuns la faţa locului a încercat să îl resusciteze, însă bărbatul a decedat.

Circulaţia rutieră în zonă a fost blocată pe ambele sensuri de mers mai bine de o oră, timp în care s-au format cozi de maşini pe mai mulţi kilometri.

România e în pericol? Avertismentul specialiştilor polonezi în privinţa răspândirii pestei porcine... Tot mai mulţi studenţi din străinătate se cazează în căminele bucureştene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x