Antena Căutare

Accident grav de microbuz, in Suceava: un mort si 16 raniti

O persoana a murit, iar alte 16 au fost ranite, dupa ce un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un autotren, pe DN 17, in judetul Suceava, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Conform sefului ISU Suceava, Ion Burlui, accidentul s-a produs pe DN 17, in zona localitatii Stroiesti, la kilometrul 240, unde un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu un autotren cisterna. In urma impactului, 16 persoane au fost ranite, iar o alta a murit, toate fiind din microbuz. La fata locului au fost trimise noua ambulante, care au transportat victimele la Spitalul Judetean Suceava. Coordonatorul Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava a declarat ca patru dintre victimele accidentului sunt in stare grava, una dintre ele fiind dusa direct in sala de operatie.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene a declarat ca microbuzul circula dinspre Gura Humorului spre Suceava, iar cisterna venea din sens opus. Astfel, intr-o curba periculoasa, in conditii de sosea umeda, cisterna a lovit cu partea laterala microbuzul, informeaza Mediafax. Soferul cisternei a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, in timp ce soferului microbuzului ii vor fi recoltate probe biologice la spital, unde a fost dus intrucat este ranit.

In urma accidentului, traficul pe DN 17, care face legatura intre Suceava si Gura Humorului, a fost deviat pentru mai multe ore, cozile de masini intinzandu-se pe o distanta de cativa kilometri.

Cutremurator: Bebelus de un an si jumatate, muscat de cap de cainele bunicilor... Racire brusca, dupa canicula: Cod galben de furtuni in toata tara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x