Antena Căutare

Accident groaznic în această dimineață! O femeie de 36 de ani, mama a NOUĂ COPII,  a murit după ce a pierdut controlul mașinii! Fiul ei e în stare gravă!

O femeie în vârstă de 36 de ani, mama a nouă copii, s-a stins din viață miercuri dimineață, în urma unui  accident rutier produs pe drumul judeţean DJ 172D, în localitatea Parva din judeţul Bistriţa-Năsăud. De asemenea, fiul ei, de 13 ani, pasager în maşină, a avut nevoie să fie resuscitat şi a fost preluat de un elicopter SMURD.

O femeie în vârstă de 36 de ani, mama a nouă copii, s-a stins din viață miercuri dimineață, în urma unui accident rutier produs pe drumul judeţean DJ 172D, în localitatea Parva din judeţul Bistriţa-Năsăud. De asemenea, fiul ei, de 13 ani, pasager în maşină, a avut nevoie să fie resuscitat şi a fost preluat de un elicopter SMURD.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Diana Pintea, femeia de 36 de ani era cea care conducea, în maşină mai aflându-se patru persoane, printre care şi copilul de 13 ani.

Din primele cercetări, se pare că şoferiţa ar fi pierdut controlul maşinii într-o curbă, iar autoturismul s-a răsturnat.

În urma accidentului, femeia de 36 ani şi fiul ei au intrat în stop cardio-respirator şi au avut nevoie de manevre de resuscitare. Ceilalţi pasageri, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 ani, au scăpat fără leziuni care să le pună viaţa în pericol şi au refuzat transportul la spital.

În cazul femeii de 36 ani, organismul acesteia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.


Amenzi usturătoare pentru persoanele care taie acești copaci, chiar dacă se află pe proprietatea lor! Trebuie să ceri ne... Cu ce noutăți vine anul școlar 2018-2019: Elevii vor primi mai mulți bani în fiecare lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x