Antena Căutare

Accident grav in Teleorman! Două automobile s-au lovit frontal VIDEO

Un accident cumplit a avut loc, în urmă cu puțin timp, la ieșirea din Teleorman. o utilitară și un autoturism s-au ciocnit frontal, după o depășire neregulamentară. Cele două mașini sunt complet distruse.

Accident grav in Teleorman! Două automobile s-au lovit frontal VIDEO
accident teleorman

Un accident cumplit a avut loc, în urmă cu puțin timp, la ieșirea din Teleorman. O utilitară și un autoturism s-au ciocnit frontal, după o depășire neregulamentară. Cele două mașini sunt complet distruse.

În urmă cu puțin timp, o autoutilitară și un autoturism s-au lovit frontal, la ieșire din Teleorman spre București.

Martorii spun că șoferul autoturismului ar fi încercat o depășire periculoasă, moment în care din sens opus venea o autoutilitară. Impactul a fost inevitabil.

Cele două mașini sunt distruse, iar prietenul șoferului care a forțat depășirea se pare că este rănit grav în zona șoldului.

Martorii au suprins primele imagini, imediat după impact. Din autoturism se poate vedea cum șoferul se târăște să iasă din mașină.

Atenție, imagini șocante!

Epidemie de gripă. Unde faci testul de gripă și ce trebuie să știi... VIDEO| Momentul arestării tânărului care a înjunghiat o profesoară. Tânărul voia să se răzbune, cu orice preț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x