Antena Căutare

Accident în mina Vulcan! Un tânăr a fost prins de o surpare! Medicii, rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire

Surpare la mina Vulcan! Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost scos din subteran și dus de urgență la spital. Din păcate, starea victimei ar fi extrem de gravă.

Accident în mina Vulcan! Un tânăr a fost prins de o surpare! Medicii, rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire Galerie
mina, vulcan, surpare, accident, miner

Surpare la mina Vulcan! Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost scos din subteran și dus de urgență la spital. Din păcate, starea victimei ar fi extrem de gravă.

Un accident de muncă a avut loc la mina Vulcan. O victimă a fost prinsă de o surpare. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani, cu multipe traumatisme. Din primele informații, victima ar fi în comă profundă.

Călin Dumitrescu, reprezentant al serviciului de Ambulanță, ne-a dat mai multe detalii.

„Din informațiile pe care le avem, pacientul, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit în stop-respirator de către echipajul SMURD. Nu se știe cât timp a fost inconștient.

A fost preluat de colegii de la SMURD în stare de inconștiență și dus la CPU Vulcan, unde s-au început manevrele de resuscitare, iar apoi a fost preluat de un echipaj al Ambulanței și transportat la Spitalul Petroșani.

Pacientul este în comă profundă, este intubat și urmează să intre la CT, pentru a fi investigat. Din primele date, ar fi suferit un traumatism cranian sever, traumatism toracic și abdominal. Prognosticul este unul destul de rezervat.”

sursa: antena3.ro

Botoşani: Patru persoane, între care trei copii, au făcut atac de panică în urma unui incendiu izbucnit la o locuinţă... Job-uri fără studii superioare. Cum să faci bani și fără facultate. Veniturile ajung și la 10.000 de lei pe lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x