Antena Căutare

Accident intre doua tramvaie in Rahova: 18 raniti, printre care un copil de 11 ani

Un accident grav a avut loc in cartierul Rahova din Capitala. Doua tramvaie s-au ciocnit la intersectia strazii Calea Rahovei cu Sebastian.

UPDATE 15.44: RATB a anuntat ca o eroare umana a stat la baza accidentului din Rahova, in care au fost implicate doua tramvaie

UPDATE 14.35: Cele 18 persoane ranite in urma accidentul din Rahova au policontuzii si traumatisme, fiind transportate la spitalele Floreasca, Universitar, Bagdasar, Elias, Universitar si Grigore Alexandrescu, dupa investigatii urmand sa se stabileasca daca vor fi internate, a declarat medicul Bogdan Oprita.

UPDATE 14.10: Seful Directiei Rutiere din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), Lucian Dinita, a declarat ca doua persoane sunt ranite grav in urma accidentului de tramvai produs miercuri in sectorul 5 si ca "exista o problema" la nivelul transportului public, care va fi discutata cu conducerea RATB. "E o problema pe care o s-o discutam si cu conducerea RATB, (...) despre ceea ce inseamna preventie in transportul public de persoane", a spus Dinita.

UPDATE 13.45: 18 persoane au fost ranite in urma accidentului din Rahova, conform ISU

UPDATE 13.20: Numarul ranitilor a ajuns la 12. Unul dintre tramvaie s-a rupt, pur si simplu, in doua

UPDATE 12.55: Printre raniti se afla si un copil de 11 ani

Circulatia fost oprita de politie, zeci de persoane fiind ranite. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante. Liniile de tramvai afectate sunt 32 si 8. Primele sase victime ale accidentului de tramvai din Rahova au fost transportate la spitalele Universitar si Bagdasar din Capitala, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita. "Niciuna dintre victime nu este in stare grava. Primele sase victime ale accidentului au fost transportate la spitalele Universitar si Bagdasar din Capitala", a spus Bogdan Oprita.

Una dintre victime, o femeie, are o contuzie la nivelul coloanei vertebrale, in zona cervicala, o alta avand o posibila fractura la membre. Oprita a mai spus ca echipajele medicale continua investigatiile, pentru a stabili daca si alte persoane au fost ranite.

Managerul Spitalului Floreasca, acuzat de favorizarea infractorului Adrian Nastase... Autostrada Bucuresti-Ploiesti si tronsonul Cernavoda-Medgidia vor fi deschise joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x