Antena Căutare

Ultimă oră! Accident pe Prelungirea Ferentari! Au fost implicate două mașini și un tramvai

Un accident în care au fost implicate două autoturisme şi un tramvai a avut loc, luni seara, pe Prelungirea Ferentari. Un pasager dintr-un autoturism a fost rănit ușor la prima vedere și a fost transportat la spital. 

Un accident în care au fost implicate două autoturisme şi un tramvai a avut loc, luni seara, pe Prelungirea Ferentari. Un pasager dintr-un autoturism a fost rănit ușor la prima vedere și a fost transportat la spital.

În urma evenimentului rutier, traficul este restricţionat în ambele sensuri pentru tramvai, iar pentru maşini este restricţionată circulaţia pe Prelungirea Ferentari către Str. Zetari, iar către Calea Ferentari se circulă pe o bandă.

Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Biserica Piaristă din Cluj, unde fusese instalat Muzeul Lunii, închisă timp de trei zile, din cauza unor vizitatori neci... Anunț important pentru pensionari! Ministrul Muncii a dezvăluit ce se întâmplă cu pensiile recalculate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x