Antena Căutare

Actorul Stefan Radof, inmormantat cu onoruri militare

Actorul Stefan Radof a fost condus vineri pe ultimul drum de un cortegiu format din scriitori, rude, colegi din teatru, prieteni sau oameni simpli.

Radof a fost inmormantat in Cimitirul Bellu. La slujba au fost prezenti printre altii Ilinca Tomoroveanu, Cornel Todea, directorul Teatrului 'Ion Creanga', Silviu Biris, Ion Dichiseanu, Monica Ghiuta, George Ivascu, Dan Hossu, nepotul actorului, Nicolae Manolescu, Theodor Paleologu.

"Era un om cu o inima atat de mare incat uite ca nu a rezistat. Pacat pentru un om care chiar credea ca mai are o viata de trait. Nu mai demult decat duminica trecuta, cu doua zile inainte de a muri, a fost la o conferinta la care era plin de vitalitate si facea planuri de viitor. (...) Nu vreau sa fiu cinic, dar moare cine nu trebuie. Aici Dumnezeu are niste socoteli pe care nu le putem sti din pacate", a declarat scriitorul Nicolae Manolescu conform HotNews.

Actorul s-a stins din viata in noaptea de marti spre miercuri in urma unui stop cardio respirator.


Foto: Intact Images

Mini-protest in Constanta impotriva exploatarii gazelor de sist: "Go home, Chevron!”... CTP despre verdictul in cazul Nastase: "Astia mari se inteleg intre ei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x