Antena Căutare

Eleva care a cazut de la etaj, in Busteni, a fost inmormantata

Pentru apropiatii Dianei, a fost ziua cea mai grea. Si-au luat adio de la fata de 13 ani, olimpica la matematica. Peste 200 de oameni, rude, prieteni, dar si oameni impresionati de drama ei, au condus-o pe ultimul drum, in orasul natal, Campina.

200 de oameni au venit s-o conduca pe ultimul drum pe Diana, olimpica moarta la Busteni.

Printre zecile de coroane care sprijina zidurile bisericii, una iese in evidenta. Este cea lasata de parintii Dianei. Scrie simplu: "Te iubesc". Langa ea, a fost asezata coroana profesorilor de la scoala unde invata.

In urma fetei, raman parintii indurerati, dar si multe intrebari. Nimeni nu poate spune ce a impins-o pe fereastra vilei din Busteni. A cazut de la etajul trei si a ramas intinsa ore bune in zapada, pana cand gerul a adus-o in pragul mortii. Cand au gasit-o medicii, temperatura corpului ei scazuse sub 20 de grade. Ore intregi s-au chinuit medicii s-o resusciteze. Marti seara, inima i-a cedat.

O ipoteza ar fi ca fata ar fi incercat sa evadeze, dupa ce a fost inchisa de colegi. Anchetatorii nu exclud nici sinuciderea. Pe numele profesorilor din tabara mortii a fost deschis deja un dosar de urmarire penala pentru ucidere din culpa. Cercetarile continua.

Acuzatii de malpraxis la Craiova: Un barbat a murit dupa ce si-a fracturat umarul... Romanii divorteaza pe banda rulanta. Cat de simplu e sa rupi o casnicie pe cale amiabila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x