Antena Căutare

Adevărul despre scheletele descoperite pe câmpul din Olt. S-a aflat ce vechime au osemintele 

Cazul celor două schelete găsite pe un câmp din apropiere de Caracal este aproape de a fi rezolvat. Mai exact, surse din rândul anchetatorilor susțin că acestea ar fi vechi de 50 de ani, însă așteaptă rezultatele preliminare ale analizei antropologice. 

Adevărul despre scheletele descoperite pe câmpul din Olt. S-a aflat ce vechime au osemintele 
Adevărul despre scheletele descoperite pe câmpul din Olt. S-a aflat ce vechime au osemintele

Cele două schelete au fost descoperit, marți, 19 noiembrie 2019, pe un câmp dintre două sate ale localităţii Brâncoveni, din judeţul Olt. Descoperirea a fost făcută în urma lucrărilor de arătură, agricultorii anunţând poliţia. Procurorii au dispus efectuarea expertizei antropologice pentru a putea stabili ce vechime au acele schelete, sexul victimelor, data probabilă a decesului, dar şi dacă acestea au fost supuse agresiunilor. Din moment în moment sunt aşteptate rezultatele preliminare ale acestei expertize, potrivit Adevărul.

Surse din rândul anchetatorilor susțin, însă, că vechimea cadavrelor este de cel puțin 50 de ani. Experții urmează, însă, să stabilească descoperirea lor în acel loc.

De cealaltă parte, însă, primarul localității Brâncoveni, Ion Cheroiu, susține că satul Mărgheni, are o vechime atestată de 500 de ani, motiv pentru care explicațiile ar trebui să fie căutate la arheologi și istorici.

„Despre satul Mărgheni nu ştim, dar despre satul Brâncoveni, de exemplu, ştim că a fost strămutat cu vreo 500 de metri în urma unei molime. Poate aşa s-a întâmplat şi cu satul Mărgheni, nu ştiu. Eu am cerut ieri informaţii la Direcţia de Cultură, aştept“, a mai spus primarul.

Dolj: Bărbat de 32 de ani, reţinut pentru ultraj, după ce a lovit un poliţist în zona feţei... Au fost anunțate modificări la bacalaureat! Ce îi așteaptă pe elevii de liceu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x