Antena Căutare

Admitere Liceu 2017 - ierarhia pe judeţe. Scrie numele şi judeţul şi află la ce liceu intri

Rezultatele la Evaluarea Naţională 2017 s-au afişat, iar după contestaţii va începe şi admiterea la licee. Pentru a vedea ierarhia pe judeţe în funcţie de rezultatele finale, după contestaţii, la Evaluare Naţională 2017 nu trebuie decât să alegi judeţul tău şi să scrii numele complet accesând acest link. 

Rezultatele la Evaluarea Naţională 2017 s-au afişat, iar după contestaţii va începe şi admiterea la licee. Pentru a vedea ierarhia pe judeţe în funcţie de rezultatele finale, după contestaţii, la Evaluare Naţională 2017 nu trebuie decât să alegi judeţul tău şi să scrii numele complet accesând acest link.

În acest an, media de la Evaluarea Naţională reprezintă 80% din media de admitere la liceu, iar mediile din clase V-VIII doar 2015 din nota finală de admitere.

Prin urmare, media de admitere la liceu se calculează astfel: 80/100 ori media de la Evaluare Naţională, plus 20% ori media anilor de gimnaziu, totul împărţit la 2.

Calendarul admiterii la liceu în anul şcolar 2017-2018:

3 – 6 iulie 2017 Absolvenţii de gimnaziu şi părinţii acestora vor completa opţiunile în fişele de înscriere, asistaţi de diriginţi. Absolvenţii de gimnaziu din alte judeţe vor completa fişele de înscriere la centrul special desemnat din judeţul pentru care solicita înscrierea.
3 – 6 iulie 2017 Introducerea datelor din fişele de înscriere în baza de date computerizată (aplicaţia informatică computerizată) .
4 – 7 iulie 2017 Candidaţii şi părinţii vor verifica fişele editate de calculator şi vor corecta eventualele greşeli din baza de date. Afişarea listelor corectate în aplicaţia informatică computerizată.
8 iulie 2017 Ultima zi pentru transmiterea bazei de date de la centrele de înscriere la centrul de admitere judeţean / al municipiului Bucureşti. Comisia din centrul de înscriere va preda fişele de opţiuni originale către centrul de admitere judeţean / al municipiului Bucureşti.
9 iulie 2017 Centrele de admitere judeţene / al municipiului Bucureşti vor transmite Centrului Naţional de Admitere baza de date prin confirmarea finalizării operaţiunilor specifice, în aplicaţia informatică centralizată.
10 iulie 2017 Comisia Naţională de Admitere şi comisiile de admitere judeţene / a municipiului Bucureşti vor verifica, corectă şi ulterior transmite baza de date către comisia naţională.
11 iulie 2017 Corectarea erorilor şi confirmarea încheierii modificărilor în aplicaţia informatică centralizată .
12 iulie 2017 Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor claselor a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2017-2018.
13 iulie 2017 Unităţile de învăţământ gimnazial vor afişa listele cu absolvenţii repartizaţi din şcolile respective şi lista cu locurile neocupate din unităţile de învăţământ liceal de stat din judeţ/municipiul Bucureşti.
13 iulie 2017 Fiecare unitate de învăţământ liceal va afişa lista candidaţilor repartizaţi în acea unitate.
13 – 17 iulie 2017 Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care au fost repartizaţi candidaţii.
18 iulie 2017 Unităţile învăţământului liceal de stat vor transmite situaţia locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaţilor admişi în această etapă de admitere.
19 – 21 iulie 2017 Comisia judeţeană de admitere va rezolva situaţiile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, repartizarea candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen, a candidaţilor care nu au participat şi a celor care au participat dar nu au fost repartizaţi în etapa repartizării computerizate.

S-a descoperit marele secret. Am putea trăi veșnic? Cum ar putea fiecare om să trăiască peste 100 de ani!... Ai făcut contestație, dar tot nu ești mulțumit de rezultat? Toți elevii, însoțiți de părinți, își pot revedea lucrările ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x