Antena Căutare

Alte două adolescente au dispărut, din Iași! Este alertă generală! Alecsandra și Carmen sunt de negăsit! Foto

Alte două adolescente au dispărut. Tinerele, în vârstă de 14 ani, respectiv 15 ani, din Iași, sunt căutate de familiile lor din seara de luni, 29 iulie, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Alte două adolescente au dispărut. Tinerele, în vârstă de 14 ani, respectiv 15 ani, din Iași, sunt căutate de familiile lor din seara de luni, 29 iulie, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Prima a cărei dispariţie a fost anunţată la Poliţie este Alecsandra Ioviţă, o adolescentă de 15 ani din comuna Holboca, localitate limitrofă municipiului Iaşi. Dispariţia Alecsandrei a fost anunţată pe 21 iulie, la ora 21.00, de tatăl său, un bărbat de 60 de ani.

„Semnalmente: înălţime - 1,65 m, greutate - 43 de kilograme, păr lung negru, ochi căprui. La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou negru şi blugi negri, fiind încălţată cu pantofi sport negri cu talpă alba”, au anunţat poliţiştii din Iaşi.

Cea de-a doua copilă dispărută are 14 ani, se numeşte Carmen Ciofu şi este din comuna Belceşti. Fata a plecat de acasă pe 29 iulie, în jurul orei 13.30, dispariţie ei fiind anunţată de mamă pe 21 iulie, la ora 22.00.

„Semnalmente: înălţime - 1,60 m, greutate - 48 de kilograme, ten deschis, ochi căprui, păr lung şaten. La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un tricou alb şi pantaloni gri, fiind încălţată cu pantofi sport negri”, sunt semnalmentele furnizate de Poliţie, potrivit adevarul.ro.

Potrivit unor surse din Poliţie, Carmen ar fi plecat la magazin, fără telefon, şi nu s-a mai întors.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ajute la depistarea fetei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Bărbat din judeţul Alba, reţinut după ce şi-a bătut cu biciul cele trei fiice, de 6, 8 şi 11 ani... Un bărbat din Timişoara a ajuns la spital, după ce şi-a cusut parţial buzele cu sârmă şi s-a tăiat cu cuţitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x