Antena Căutare

Afaceri la Gradina Zoologica din Ploiesti! Angajatii vand purcelusi vietnamezi si flori

E criza la Gradina Zoologica din Ploiesti, asa ca angajatii incearca orice ca sa creasca veniturile. Mai nou, fac bani frumusei din productia proprie. Vand purcelusi vietnamezi si flori. Iar cumparatorii nu se lasa asteptati. Mai ales ca pretul este mult mai mic decat cel al pietei.

Sunt 17 purcei vietnamezi acum la Gradina Zoologica de la Bucov. Intretinerea lor costa insa destul de mult asa ca noua dintre ei isi vor gasi alta casa.
Pretul nu este deloc unul de trecut cu vederea. Conducerea gradinii cere 250 de lei pe un purcelus tanar, de aproximativ 25 de kilograme si 450 de lei pentru un porc adult.

"Pana acum, am trei solicitari. Urmeaza sa vina si sa ne contacteze si sa stabilim pretul. Cel care este interesat mai mult a venit la fata locului, i-a vazut, i-a placut si urmeaza sa vina sa-i ia", a declarat seful serviciului zoo de la Bucov, Gheorghe Raicu.

Unii vor merge la ferme, unde se vor inmulti, altii ar putea ajunge pe masa de Craciun. Chiar daca cei de la gradina zoologica nu se prea indura.

O alta afacere este cea cu florile de gradina. La inceput, au fost plantate in serele proprii pentru amenajarea spatiilor verzi. Dar cum productia a fost bogata, acum vor aduce profit.

In total, 6.000 de fire de panselute si belis si inca 1500 de ghivece cu tufanele vor fi scoase la vanzare.

Iasi: Un sofer a cazut cu masina intr-o groapa din asfalt... Dan Diaconescu, noul actionar majoritar de la Oltchim, are probleme cu lichiditatile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x