Antena Căutare

Agresoarea elevei din Braila va fi exmatriculata si risca inchisoarea

Imaginile socante in care o adolescenta este lovita si umilita nu au ramas fara urmari. Agresoarea, care are deja dosar penal, risca acum si exmatricularea. Pentru fata de 15 ani, o situatie cumplita, s-a transformat intr-o lectie de viata. Stie ca toata lumea este de partea ei si ca poate fi un exemplu. Intre timp, specialistii spun ca si ea si agresoarea au nevoie de consiliere.

O umilinta peste care adolescenta de 15 ani a reusit sa treaca singura. I-a fost rusine sa-i spuna mamei si i-a fost teama sa riposteze. Dupa ce mama sa a aflat de la televizor ce s-a intamplat, au decis sa mearga impreuna la Politie.

"Vineri m-a sunat si mi-a zis cati bani vrei sa nu ma duc la Politie. Fata cealalta m-a cautat si mi-a zis sa o scap", a declarat eleva agresata.

Adolescenta batuta a mai avut o surpriza. A descoperit ca toata lumea este de partea ei, inclusiv directorul Liceului de Arte "Hariclea Darclee", unde este eleva.

Agresoarea, care este doar cu un an mai mare, are acum dosar penal si risca inchisoarea. La fel si prietena care a filmat, considerata complice. Consiliul profesoral va decide maine si masurile disciplinare.

De cand incidentul a devenit public, adolescenta agresiva nu a mai venit la scoala, iar bunica, desi chemata sa discute cu conducerea scolii, nu s-a prezentat. Parintii tinerei nu sunt in tara.

Iasi: Doi controlori au agresat un tanar prins fara bilet in tramvai... Criminali in uniforma! Politisti acuzati de abuz, camatarie sau coruptie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x