Antena Căutare

Ai mașină diesel? Vei plăti mai mult pentru alimentarea autoturismului cu motorină

Motorina a ajuns să coste mai mult decât benzina și a depăşit pragul de 5 lei pe litru. De vină sunt cotaţiile internaţionale ale carburanţilor, în scădere mai accentuată pentru benzină decât pentru motorină.

Motorina a ajuns să coste mai mult decât benzina și a depăşit pragul de 5 lei pe litru. De vină sunt cotaţiile internaţionale ale carburanţilor, în scădere mai accentuată pentru benzină decât pentru motorină.

Benzina s-a ieftinit uşor în România, dar preţurile la motorină au rămas aproximativ la fel. Potrivit datelor Oil Bulletin, serviciul de monitorizare a pieţei carburanţilor din Uniunea Europeană, în săptămâna 27 iunie- 4 iulie (ultimele date disponibile), preţul mediu al benzinei a coborât de la 5,01 bani la 4,98 bani, o scădere de 0,05%. Însă, preţul la motorină a rămas acelaşi într-o săptămână: 4,97 lei litrul, potrivit economica.net.

Situaţia din România afectează majoritatea şoferilor. Consumul anual de carburanţi este de circa 10 miliarde de euro, din care două treimi reprezintă însă consumul de motorină.

Șoferii băuți vor scoate bani grei din buzunare! Pe lângă amenda tradiționala, vor fi nevoiți să achite și costul testul... Grevă în închisorile din România! Deţinuţii se plâng de condițiile de detenție: peste 700 au refuzat hrana în ultimele d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x